Alt fra mormormad til eksperimenter med sous vide og grill opskrifter!

Kartoffelpizza

Kartoffelpizza

Fyld til 1 pizza.

  • 2-3 mellem kartofler
  • ½ pk. Gorgonzola
  • 1-2 spsk. pesto
  • Olie
  • Salt

Lav pizzadejen om morgenen eller aftenen før. Hvis du bruger en pizzasten, tændes ovnen en times tid eller 2, før I skal spise for, at stenen bliver godt varm – tænd ovnen på maks grader. Lav din pesto så den kan trække. Skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver med fx. en kartoffelskræller eller mandolinjern. Læg kartoffelskiverne i koldt vand for at trække stivelsen ud. Skift gerne vand et par gange. Ca. 20 min før I skal spise: Rul delen tyndt ud og fordel pestoen på bunden. Bræk gorgonzolaosten i små stykker og fordel på pizzaen. Læg herefter kartoffelskiverne i et jævnt lag, så hele pizzaen dækkes. Slut af med at dryppe lidt olie udover kartoflerne. Bag pizzaen i ovnen i 8-10 min. Drys pizzaen med lidt salt inden servering.

Følg og like os gerne på:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*