Alt fra mormormad til eksperimenter med sous vide og grill opskrifter!

Maja og Nannas påskemuffins

Maja og Nannas påskemuffins

12 stk.

  • 200 g hvedemel
  • 125 g sukker
  • 175 g flydende margarine
  • 2 tsk bagepulver
  • 3 æg
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 spsk kakao
  • 1/2 dl mælk
  • 100 g mørk chokolade i små stykker

Ovnen tændes på 200 gr. Alle ingredienserne hældes i en skål og røres sammen. Dejen lægges i muffinsforme og bages i ca. 10-12 min. Start med lidt færre minutter og stik en kødnål ned det højeste sted på muffinen – hvis der følger dej med, skal muffinen have lidt mere.

De afkølede muffins pyntes med smør/osteglasur og chokoladeæg

  • 150 g blødt smør
  • 250 g flormelis
  • 4 tsk vaniljesukker med top
  • 200 g Philadelphia naturel flødeost
  • 1,5 spsk kakao
  • 36 små chokoladeæg

Tag smøren ud af køleskabet i god tid, så den kan nå at blive blød. Hæld alle ingredienserne i en skål og pisk dem godt sammen, så der ikke er klumper deri. Start eventuelt med at røre dem sammen – brug eventuelt en gaffel til det. Put cremen i en sprøjtepose med tyl og sprøjt det på de afkølede muffins, så det ligner en rede. Læg 3 små chokoladeæg i hver rede.

 

 

Følg og like os gerne på:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*