12 stk.
- 200 g hvedemel
- 125 g sukker
- 175 g flydende margarine
- 2 tsk bagepulver
- 3 æg
- 2 tsk vaniljesukker
- 1 spsk kakao
- 1/2 dl mælk
- 100 g mørk chokolade i små stykker
Ovnen tændes på 200 gr. Alle ingredienserne hældes i en skål og røres sammen. Dejen lægges i muffinsforme og bages i ca. 10-12 min. Start med lidt færre minutter og stik en kødnål ned det højeste sted på muffinen – hvis der følger dej med, skal muffinen have lidt mere.
De afkølede muffins pyntes med smør/osteglasur og chokoladeæg
- 150 g blødt smør
- 250 g flormelis
- 4 tsk vaniljesukker med top
- 200 g Philadelphia naturel flødeost
- 1,5 spsk kakao
- 36 små chokoladeæg
Tag smøren ud af køleskabet i god tid, så den kan nå at blive blød. Hæld alle ingredienserne i en skål og pisk dem godt sammen, så der ikke er klumper deri. Start eventuelt med at røre dem sammen – brug eventuelt en gaffel til det. Put cremen i en sprøjtepose med tyl og sprøjt det på de afkølede muffins, så det ligner en rede. Læg 3 små chokoladeæg i hver rede.