Alt fra mormormad til eksperimenter med sous vide og grill opskrifter!

Mormors koldskål – den moster elsker

Mormors koldskål – den moster elsker

4 personer 

  • 4 pasteuriserede æggeblommer (2 bægre) 
  • 7 spsk sukker 
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 0,5 L tykmælk 
  • 0,5 L kærnemælk 

Æggeblommer, sukker og vaniljesukker hældes i en skål og piskes til æggesnaps (pisk til massen er luftig og man ikke længere kan høre sukkeret knase) Kærnemælk og tykmælk blandes sammen og hældes i æggesnapsen lidt efter lidt. 

Serveres med det samme sammen med kammerjunker eller f. eks. jordbær. 

TIP! Hvis der er en lille rest tilbage, kan den hældes i portionsglas og fryses til en skøn koldskål-is.

Følg og like os gerne på:


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*